sobota, 14. julij 2007

Dnevi v Huarazu

...vseeno tecejo bolj pocasi kot v hribih. Najini Andi gredo h koncu. Zato sva se vceraj odpravila na se en izzlet z bicicletami. Tako ali tako zaradi strajka ni bilo kaj dosti izbire, saj je bil ves promet (razen kolesarski) zablokiran.Cez skale, steklo in kaktuse...
Idilicna dolina Rajucolta, ki te pripelje pod Huantsan (6395m) je bila kar trd kolesarski oreh, posebej za najine riti, ki niso vajene perujskih MTB standardov. Nisva sla cisto do konca...Zvecer pa smo nekoliko proslavljali najin Stonehenge. Atitza se je vrnil s hribov in zaceli smo v El Tambu , ki pa glede muzike se zdalec ni vec to, kar je bil nekoc.


Grega in Pavle (Eslovenia), Aritza (Pais Vasco) in Casillero del Diablo (Chile)Za kaki dve uri smo zato preselili v bliznji bar z imenom Zero Drama, kjer sva se z Gregom na šanku postavila v pozo malega kipca na sredini. Pa potem še malo nazaj v Tambo, ki je bil tistega večera spet precej slovenski... Ce bi bil v Huarazu kaksen petelin, potem bi ga na poti domov verjetno slisali :)


Tres huecos (levo lastnik bara, plezalec Javier :)Slovenski (štajerski) El tambo