torek, 23. oktober 2007

Priprave na ljubljanski maraton... niso bile nič kaj maratonske, trajale so dober mesec. Ampak kot kaže bo za 21 km kar v redu, nedeljski test na Ulovki (7 km) je bil nad pričakovanji. A brez skrbi - resnih tekačev ne bom ogrozil, vsakega časa pod 1:25 bom zelo vesel - kot sem bil tudi tegale pred 10 leti na 2. (in mojem 1.) LJ maratonu. Pozneje sem ga stisnil še pod magično mejo - ne vem če ga bom še kdaj...


Pravzaprav me najbolj skrbi gneča na startu - daleč najbolj zoprni del LJ maratona: ne vem zakaj je treba, da startamo vsi (ženske in moški, 42 in 21) naenkrat ? Kako fino se bo kakšnih 6000 tekmovalcev drenjalo čim bližje startni črti na ozki Slovenski... OK, zase imaš še neto čas, ampak tisti uradni teče od startnega strela naprej.


Dodano po 14h
:
Marko, hvala za pohvalo in komentar. O (enem) mojem maratonu lahko prebereš v Maratoncu, kaj več pa lahko rečemo po dirki :)

1 komentar:

Marko pravi ...

Zdravo Pavle,
najprej čestitke za blog - še posebej, ker je ažuren!
In - glede na današnjo objavo - čestitke tudi za maratonski rezultat - a lahko ob priliki napišeš kaj več o "tebi & maratonu", po katerem programu treniraš (si treniral, da si "padel" pod 3.00) ipd. itd.
lp - in se beremo še naprej!
Marko
p.s. v Lj se seveda vidimo - če seveda svojemu času prišteješ še cca 20 min sva skupaj v cilju :))